Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck's Revenge

Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck's Revenge 1.1

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

U kunt deze alternatieven te downloaden:

Klassiek avonturenspel in nieuw jasje

VOOR

  • Prachtige beelden & audio
  • Ingebouwd hintsysteem
  • Wisselen tussen versies

TEGEN

  • Geen keuze moeilijkheidsgraad

Excellent
9

Deze download is niet langer beschikbaar. We raden je aan een kijkje te nemen in de categorie voor alternatieve applicaties

Monkey Island 2: LeChuck's Revenge is een huis-tuin-en-keukenbegrip voor liefhebbers van het avonturengenre. Dit spel is net als de filmreeks Pirates of the Carribean gebaseerd op de gelijknamige attractie in Disney World. Monkey Island 2: LeChuck's Revenge vertelt de avonturen van Guybrush Threepwood –een stoethaspel van een piraat– tijdens z'n queeste naar de illustere schat 'Big Whoop'.

Wie nog nooit van de termen 'point & click' heeft gehoord zal per abuis bij deze recensie zijn terechtgekomen. De Monkey Island reeks is één van de bekendste verzamelingen in dit genre en onmisbaar voor elke fan. De oorspronkelijke (pc-)versie deed spelers een geluidskaart aanschaffen, puur en alleen om schurk LeChuck overtuigend te horen spugen. LeChuck's Revenge was destijds (1991) mateloos populair, dankzij prachtige tekeningen, aanstekelijke deuntjes en hersenbrekende puzzels.

Zoals gebruikelijk in het genre, dien je in Monkey Island 2 Special Edition: Le Chuck's Revenge objecten te combineren. In dit geval reis je naar verschillende locaties over een fictieve, door piraten geregeerde zee. Je reist naar diverse eilanden om de delen van een schatkaart te vinden, met als beloning rijkdom en een piraatwaardig bestaan. De katalysatoren in het verhaal betreffen een knipperlichtrelatie met Elaine (Guybrush' lief), diverse apen en duistere voodoo-praktijken.

Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck's Revenge is als een véél te korte kermisattractie, met droge humor, prachtige beelden en dito geluid. De game speelt zoals vanouds, mede dankzij de inbegrepen originele versie. Met Scummvm speel je op je pc of Mac de 'oude' versie, hoewel deze speciale editie nét iets mooier oogt. Dit is een geslaagde update van één van de beste avonturenspellen ooit gemaakt, die zich uitstekend leent voor iPhone, iPod en iPad.

Meeste downloads Actiespellen voor iphone

Meer

Beoordelingen about Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck's Revenge